Zalenverhuur


Zaal 't Oude Raadhuis leent zich uitstekend voor vergaderingen van besturen, werkgroepen of commissies. Rond de lange tafel staan comfortabele stoelen die plaats bieden aan maximaal 16 personen. Voor grotere groepen (20-25 personen) kunt u gebruik maken van de zalen Beerendrecht en 't Hof te Alphen die eventueel ook kunnen worden gecombineerd. Ideaal voor trainingen, instructies, workshops of andere vergaderingen. Voor grootschaliger bijeenkomsten, zoals bedrijfspresentaties, informatiebijeenkomsten of townhall meetings is de kerkzaal zeer geschikt. Deze zaal beschikt over een goede geluidinstallatie en een beamer met twee led schermen. De inrichting van deze grote ruimte biedt mogelijkheden voor diverse opstellingen, zoals theater of cabaret. Een vergadering in de kerkzaal kan worden gecombineerd met een receptie of een buffet in zaal De Eendracht, al of niet in combinatie met de zalen Beerendrecht en 't Hof te Alphen, waar ruimte is voor groepen van maximaal 130 tot 150 personen, afhankelijk van de activiteit. Ook deze ruimte beschikt over een geluidsinstallatie. In zaal 't Schoutenhuis kunt u met groepen tot 10 personen in een huiselijke sfeer rustig vergaderen. Deze zaal heeft een eigen ingang en beschikt over een kleine pantry en een toiletruimte.

Verenigingen

Zalencentrum Swaenswijk biedt goede mogelijkheden voor bijeenkomsten van allerlei clubs en verenigingen, zoals zangverenigingen, kaartclubs, verenigingen van huiseigenaren, fotoclubs, postzegelclubs, etc. Vanwege de goede akoestiek en inrichting leent de kerkzaal zich uitstekend voor koorrepetities en uitvoeringen. In de kleinere zalen kunnen lessen en cursussen worden gegeven, bijvoorbeeld yoga- en gymnastieklessen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het ontwikkelen van sociale activiteiten voor en door buurtbewoners.

Familie

Zoekt u een geschikte ruimte voor het vieren van een verjaardag of een jubileum, laat u dan eens informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Zalencentrum Swaenswijk is ook een mooie trouwlocatie met kerkzaal en receptieruimte onder één dak. Wij kunnen u ook van dienst zijn als afscheid moet worden genomen van een dierbare. Wij beschikken over een stiltecentrum waar de overledene kan worden opgebaard, een kerkzaal voor een gedenkdienst en een grote condoleanceruimte, waar de nabestaanden in alle rust en zonder tijdsdruk kunnen samenkomen. Wat hapjes, drankjes en maaltijden betreft is er van alles mogelijk (zie onder catering).

Catering

Het zalencentrum beschikt over een kleine keuken en een bar, van waaruit warme en koude dranken kunnen worden geserveerd. Voor grotere gezelschappen kunnen vanuit dezelfde keuken broodmaaltijden en buffetten worden verzorgd. Er bestaat een samenwerking met slagers die warme maaltijden kunnen aanbieden en verzorgen. De algehele afhandeling gebeurt via de beheerder.

Mindervaliden

Alle ruimten op begane grond zijn goed toegankelijk voor rolstoelen. Een rolstoeltoilet bevindt zich op de begane grond.

Please publish modules in offcanvas position.